fbpx
Nieuwe IDB Country Representative op kennismakingsbezoek bij minister Financiën

GFC NIEUWS- De nieuwe vertegenwoordiger van de Inter-American Development Bank (IADB/IDB) in Suriname, Antonio Goncalves heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad.

Dit bezoek vond plaats op het hoofdkantoor van het ministerie in aanwezigheid van de Directeur Planning – en Ontwikkeling financiering, Iris Sandel en de IDB Chief of Operations, Mariko Russell.

Tijdens dit gesprek heeft de bewindsman de diverse lopende projecten met de IDB vertegenwoordiger kort geëvalueerd en is er gesproken over continuering en uitbreiding van de samenwerking.

De Financiënminister wenste tot slot de nieuwe vertegenwoordiger heel veel succes toe in zijn nieuwe functie en partijen kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.