fbpx

Nieuwe gezichtsbehandeling om de natuurlijke schoonheid te verbeteren erg populair in Suriname

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De nieuwe FINHUD gezichtsbehandeling die zorgt voor het zichtbaar verbeteren van de natuurlijke schoonheid wint steeds meer aan populariteit in Suriname.

Verschillende personen die de gezichtsbehandeling intussen hebben ondergaan vertellen aan de GFC Nieuws lifestyleredactie dat ze erg tevreden zijn met de vele positieve effecten op hun huid.

“Deze nieuwe gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat ik er veel mooier uitzie”, zegt één van de vele tevreden clienten.

De Europese topexpert op het vlak van verjonging Jonathan Clarke liet eerder weten dat de mooie resultaten die met de FINHUD  behandeling wordt bereikt, voornamelijk komen vanwege het speciaal natuurlijk hypoallergeen gezichtsmasker dat wordt toegepast.

Het gezichtsmasker uit Duitsland is rijk aan een speciale combinatie vruchtenpolyfenolen, natuurlijke vitaminen, mineralen en spoorelementen die zorgen voor een stevigere, gezondere, strakkere en frissere gezichtshuid.

Het helpt ook de collageenproductie te verbeteren, wat ook de huidelasticiteit ten goede komt.

Een Europees gediplomeerde expert verbonden aan Constantin in het noorden van Paramaribo, de enige kliniek in Suriname die dit huidmasker gebruikt en de FINHUD gezichtsbehandeling uitvoert, bevestigt tegenover GFC dat er steeds meer vraag is.

“Mensen kiezen veel vaker voor FINHUD omdat ze merken dat het ten goede komt aan hun natuurlijke schoonheid”, legt ze uit.

BEKIJK OOK: Behandelingen Constantin kwalitatief beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

Foto ter illustratie.