fbpx

Nieuwe editie Popular Places is nu uit

Popular Places is voornamelijk een Surinaams Magazine en is licht Zuid-Amerikaans en Caribisch getint, dat vier keer per jaar uitkomt met een lezersbereik van 250.000 per editie en een oplage van 10.000 en groeiende.

De focus ligt voornamelijk op toerisme, kunst, cultuur, historie, flora en fauna, maar ook real estate, hotels en resorts. Het is een inflight magazine van Fly Allways en Gum Air.

Het blad ligt op vier Europese cruiseschepen en op verschillende plekken in Curaçao en Suriname. Sinds begin dit jaar ligt het gratis magazine nu ook op diverse plekken in Saint Laurent, Kourou en Cayenne in Frans Guyana zoals Hotels, Tourism Board, Ambassade / Consulaat en aan de overzet bij Albina, waar de overstekende toeristen het magazine gretig meenemen.

Vanaf 2019 zal het magazine ook beschikbaar zijn voor de toeristen in minstens 16 Surinaamse ambassades en consulaten in het buitenland zoals: Nederland, België, Parijs, Frans Guyana, India, Brazilië, Guyana, Cuba, Curacao, USA, China en Indonesië.

Buiten dat het zo goed als in alle hotels, appartementen en sommige guesthouses ligt in Suriname, wordt het ook naar een 1000-tal CEO’s, CFO’s en Marketing Directors van grote en middelgrote bedrijven gestuurd.

Deze editie staat boordevol leuke en interessante artikelen zoals: de Chinese Temple Fair, De Ilonka Elmont Foundation, Mangroven (WWF) en het Rosebel Scholarship.(GFC)