fbpx

Nieuwe directeur wil SZF brengen naar ‘next level’

GFC NIEUWS- Amar Randjitsing heeft grote plannen met het Staatsziekenfonds (SZF).
De installatie van Randjitsing tot algemeen directeur werd maandag gedaan door de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, op het SZF-kantoor.
Randjitsing, die de op non-actief gestelde SFZ-directeur Ricky Kromodihardjo opvolgt, heeft meer dan 20 jaar in de verzekeringsbranche gewerkt. Eerst als directeur bij de N.V. Parsasco en daarna als senior Account Manager bij Assuria Verzekeringen.
Randjitsing stelt een goede verstandhouding en arbeidzaamheid als doel om het Staatsziekenfonds weer naar grotere hoogtes te brengen, “the next level”. Zaken die goed lopen zullen verder aangemoedigd worden, terwijl zaken die voor verbetering vatbaar zijn onmiddellijk aangepakt zullen worden. Prioriteit zal gegeven worden aan het inlopen van achterstanden zoals die met betrekking tot de jaarrekeningen en begrotingen. Dit zal zo spoedig als mogelijk worden aangepakt.
Minister Ramadhin gaf te kennen dat het aspect jaarrekeningen een van de eerste opdrachten is die hij gaarne tegemoet ziet van de nieuwe directeur. Tevens moet directeur Randjitsing gauw aan tafel met het personeel, de verschillende dienstverleners en diverse actoren in de zorg.

BEKIJK OOK
Grote wijziging in verkeerssituatie rond Nieuwe Haven op komst