fbpx

Nieuwe Charlesburgweg komende 60 jaar zonder infrastructurele problemen

GFC NIEUWS- De minister van Openbare Werken Transport & Communicatie verzekert de gemeenschap dat de Nieuwe Charlesburgweg en het deel van de Oude Charlesburgweg die momenteel gerehabiliteerd worden de komende jaren geen infrastructurele problemen zullen hebben.

Minister Vijay Chotkan bracht onlangs een bezoek aan de werkzaamheden en voerde ook gesprekken met enkele buurtbewoners.

De bewindsman gaf aan dat zijn departement in continu overleg is met de aannemer en directievoerder om kwalitatief werk te verrichten. De werkzaamheden moeten snel, maar heel goed worden uitgevoerd. De buurtbewoners en weggebruikers mogen geen problemen ervaren.

De minister benadrukt wel dat het om tal van complexe werkzaamheden gaat die worden uitgevoerd door onder andere de nutsbedrijven.

BEKIJK OOK
SAO start weer met opleiding assistent verpleeghulp

De weg wordt volledig gerehabiliteerd en helemaal opnieuw aangelegd. Bij deze werkzaamheden wordt ook gezorgd dat de noodzakelijke standaarden worden doorgevoerd, zodat alle type transport over die weg kan.

“Het gaat een heel mooie weg worden. De eerste strekking van de weg is reeds in een ver gevorderde staat en we zijn tevreden met de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. We bedanken alle actoren die bij dit project betrokken zijn en natuurlijk ook de gemeenschap die begrip voor de werkzaamheden toont,” aldus minister Chotkan.