Nieuwe Canadese Hoge Commissaris geaccrediteerd

GFC NIEUWSREDACTIE- Gisteren presenteerde ambassadeur Mark K. Berman kopieën van zijn geloofsbrieven als niet-ingezeten ambassadeur en gevolmachtigd vertegenwoordiger van Canada aan Suriname in een virtuele ceremonie.

Zijn geloofsbrieven werden aanvaard door Albert Ramdin, minister van Buitenlandse Zaken, Internationale Zaken en Internationale Samenwerking van Suriname.

De officiële diplomatieke betrekkingen van Canada en Suriname begonnen in 1975 en zowel minister Ramdin als ambassadeur Berman hebben zich gecommitteerd aan een toekomstige dialoog om de betrekkingen tussen de twee landen te bevorderen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man schiet neus en kaak kapot bij mislukte poging zichzelf van het leven te beroven

Ook aanwezig van de Hoge Commissie waren Janine Cocker, hoofd Ontwikkelingssamenwerking, Jessica Teasdale, eerste secretaris en de heer Jake Thomas, senior handelscommissaris. Tot het team van Suriname behoorde Ambassadeur Miriam Mac Intosh.

Op de foto van links naar rechts: Jessica Teasdale, Eerste Secretaris, Janine Cocker, hoofd Ontwikkelingssamenwerking, ambassadeur Mark K. Berman (staand) en Jake Thomas, Senior Handelscommissaris.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten