fbpx
Facebook Pagelike Widget

Nieuwe bruid springt van balkon om echtgenoot te joinen die zelfmoord pleegde na hun huwelijk

GFC NIEUWS- Een droevige kersverse bruid uit centraal India is van een balkon gesprongen, nadat haar echtgenoot enkele dagen na hun huwelijk zelfmoord pleegde.

De 32-jarige bruidegom heeft een brief achtergelaten, waarin hij twee collega’s beschuldigde van smaad, laster en misbruik. De man had een verdelgingsmiddel ingenomen, kort voordat hij woensdag met zijn auto crashte.

Zijn droevige vrouw heeft als reactie op de dood van haar man ook een brief geschreven, waarin ze aangeeft dat ze niet zonder hem verder kan en hem binnenkort zal joinen.

Afgelopen vrijdag voegde zij de daad bij het woord en sprong van het balkon van een hotel. Echter overleefde ze de val en werd met spoed gebracht naar een ziekenhuis waar ze wordt behandeld.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…