fbpx
Nieuwe behandeling in Suriname tegen rugpijn, nekpijn, knieklachten en lichaamspijnen is groot succes

Door onze gezondheidsredactie

Een nieuwe gratis behandeling in Suriname voor mensen met rugpijn, schouderpijn, knieklachten, nekpijn, voetklachten en andersoortige lichaamspijnen blijkt een groot succes te zijn. De natuurlijke DLPA- behandeling uit Duitsland helpt merkbaar om pijnen en verschillende lichamelijke klachten te verminderen, zeggen meerdere patiënten aan GFC Nieuws.

“Ik had jarenlang last van vreselijke rugpijn, wat mijn leven erg ondraaglijk maakte.  Ik heb veel geprobeerd, maar het resultaat was helemaal niet goed. Ik ben de afgelopen weken al een paar keer bij Constantin met DLPA behandeld en de pijnklachten zijn nu duidelijk veel minder voelbaar. Dit werkt voor mij echt heel goed, ik voel mij stukken beter en hoef gelukkig geen pijnstillers meer in te slikken”, zegt mevrouw Bhageloe.

Volgens klinisch onderzoek zorgt de DLPA – behandeling uit Duitsland  op 100 procent natuurlijke wijze voor een sterke vermindering van diverse soorten lichamelijke klachten bij zowel mannen en vrouwen.

De befaamde Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke zegt vanuit Duitsland aan GFC dat de DLPA – natuurbehandeling voor velerlei klachten kan worden ingezet. Het grote voordeel is dat het om een natuurlijke methode gaat.

de DLPA- behandeling kan onder meer worden ingezet  bij hoge en lage rugpijn, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage, slechte doorbloeding, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid en stress.

De behandelingen worden in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat in Paramaribo -Noord, onder supervisie van een Europees gediplomeerde expert, uitgevoerd en zijn voorlopig gratis. Personen met dergelijke klachten kunnen volgens informatie van Constantin zonder afspraak een bezoek brengen aan de kliniek voor de gratis DLPA – behandelingen.

Personen die meer informatie wensen kunnen bellen naar de nummers 454682 / 8914140 of klikken op  de volgende link http://constantinfoundation.org/behandelmethoden/

 

Meer gezondheidsnieuws

Spruitkool goed voor bloedvaten

GFC NIEUWS- Het British Journal of Nutrition publiceerde deze week een studie van dokter Lauren Blekkenhorst waaruit blijkt dat Spruitkool (Brusselse spruiten) de kans op…