Nieuwbouwwoning overhandigd aan familie Jagernath

Vicepresident Michael Ashwin Adhin heeft samen met de minister van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer, Roline Samsoedien, en districtscommissaris Audrey Hankers van Wanica – Zuidwest officieel een nieuwbouwwoning overgedragen aan familie Jagernath aan de Bergenshoopweg. Het gezin van negen, waaronder twee kinderen met een beperking, verloor in maart haar woning door brand.

P&D Cunstructions heeft in samenspraak met de overheid een nieuwe woning gebouwd, opgeleverd en overgedragen aan de familie.

Op verzoek van president Desiré Bouterse zorgde P&D Cunstructions ervoor dat de woning binnen een maand kon worden opgeleverd. De ondernemer beloofde de familie binnen drie maanden het huis compleet af te hebben, maar het bouwbedrijf slaagde erin om de woning dinsdag over te dragen aan de familie.

Aan de familie is gevraagd om spoedig een brandverzekering af te sluiten. Adhin is de ondernemer dankbaar voor zijn bijdrage. “Nadat de overheid een beroep deed op de heer Poenai, is er meteen werk van gemaakt, welke zeer op prijs werd gesteld”, aldus Adhin.(GFC)