Nieuw: Zo leer ik autorijden

Dit boek bevat praktische rij-instructies tevens deskundige scholing om tot een succesvol praktijk rij-examen te geraken en op verantwoorde en veilige wijze te kunnen deelnemen aan het verkeer. Zowel de algemene en bijzondere verrichtingen zijn in dit praktijkboek omschreven.

De leerstof is onderzocht en goed bevonden door het Korps Politie Suriname.

De aanleiding voor het schrijven van deze publicatie is om 2 belangrijke redenen:

• Dat de overheid, te weten het Ministerie van Justitie en Politie met name de Afdeling Verkeer van het KPS, aanleiding vindt om zeer ernstig en serieus te bewerkstelligen, dat er uniformiteit plaatsvindt/ontstaat in de praktijklessen van het motorrijtuigenonderricht voor de categorie B-E, ter bevordering van de daadwerkelijke verkeersveiligheid, waar elke rechtgeaarde Surinamer reikhalzend naar uitkijkt.
• De leerlingen de tools mee te geven welke zij als naslagwerk kunnen gebruiken om het praktijk rij-examen beter te begrijpen.

Dit boek wordt aanbevolen aan:

1. Beginnelingen
2. Vergevorderde studenten
3. Kandidaten met een examendatum
4. Bezitters van een rijbewijs kunnen dit boek als refreshment gebruiken
5. Geschikte handleiding voor de rij-instructeurs

Over de auteur

Gerrit Desire Pollack, m.b.a. Pokka, werd in 1954 in Paramaribo geboren. In 1979 begon hij als rij-instructeur bij Rijschool Bolly, waarna hij in 1992 als ondernemer startte met het Rij-instituut KLAREX. In 2002 werd de naam van het instituut veranderd naar Rijschool KLAREX.

In 2011 verscheen zijn eerste boek, het theorie rijlesboek getiteld, KLAAR VOOR HET RIJ-EXAMEN. Het is het eerste en enige theorie rijlesboek dat de drie rijexamen onderdelen bevat, t.w. maquette, verkeersvragen en verkeersborden.

Dit theorieboek wordt verkocht door VACO.