Nieuw volleybalseizoen van start

GFC NIEUWS- Het nieuw volleybalseizoen is middels het werpen van een bal door directeur Sportzaken, Mitchell Kisoor, voor geopend verklaard in de Amos Sporthal.
Directeur Kisoor deed dit namens de minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal. Aan deze competitie zullen totaal 68 teams deelnemen.
De voorzitter van de Surinaamse Volleybal Bond (SUVOBO), Lionel Blokland, toonde zijn dankbaarheid voor de ondersteuning van alle actoren die het nieuwe seizoen tot een feit maken.
Blokland gaf ook aan dat de bond samen met partners werkt aan het verbreden van de basis en het scheppen van randvoorwaarden voor de volleybalsport.
Kirtie Algoe, bestuurslid van het Surinaams Olympisch Comité (SOC), bracht namens deze organisatie de complimenten en felicitaties over aan de volleybalbond. Verder gaf zij aan uit te kijken naar de ontwikkeling van beachvolleybal.
Directeur Kisoor complimenteerde het bestuur van de SUVOBO ook met het nieuwe competitiejaar, namelijk kort na een bestuursoverdracht en de uitdagingen waarmee zij direct hierna geconfronteerd raakten.
Kisoor gaf aan dat Suriname in 2019 een vrij goed sportief jaar gekend heeft en dat de volleybalsport ook hieraan heeft bijgedragen. De sportdirecteur noemde de samenwerking tussen de bond en het ministerie van Sport- en Jeugdzaken vrij goed en gaf aan dat die zich heeft geuit in de onvoorwaardelijke steun die de bond heeft mogen ervaren in de afgelopen maanden.
Tot slot wenste hij de volleybalfamilie een succesvol, productief en sportief jaar toe.