fbpx
Nieuw volleybalseizoen van start

GFC NIEUWS- Het nieuw volleybalseizoen is middels het werpen van een bal door directeur Sportzaken, Mitchell Kisoor, voor geopend verklaard in de Amos Sporthal.

Directeur Kisoor deed dit namens de minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal. Aan deze competitie zullen totaal 68 teams deelnemen.

De voorzitter van de Surinaamse Volleybal Bond (SUVOBO), Lionel Blokland, toonde zijn dankbaarheid voor de ondersteuning van alle actoren die het nieuwe seizoen tot een feit maken.

Blokland gaf ook aan dat de bond samen met partners werkt aan het verbreden van de basis en het scheppen van randvoorwaarden voor de volleybalsport.

Kirtie Algoe, bestuurslid van het Surinaams Olympisch Comité (SOC), bracht namens deze organisatie de complimenten en felicitaties over aan de volleybalbond. Verder gaf zij aan uit te kijken naar de ontwikkeling van beachvolleybal.

Directeur Kisoor complimenteerde het bestuur van de SUVOBO ook met het nieuwe competitiejaar, namelijk kort na een bestuursoverdracht en de uitdagingen waarmee zij direct hierna geconfronteerd raakten.

Kisoor gaf aan dat Suriname in 2019 een vrij goed sportief jaar gekend heeft en dat de volleybalsport ook hieraan heeft bijgedragen. De sportdirecteur noemde de samenwerking tussen de bond en het ministerie van Sport- en Jeugdzaken vrij goed en gaf aan dat die zich heeft geuit in de onvoorwaardelijke steun die de bond heeft mogen ervaren in de afgelopen maanden.

Tot slot wenste hij de volleybalfamilie een succesvol, productief en sportief jaar toe.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.