fbpx
Nieuw virus dat pas is ontdekt door Chinese experts wordt goed in de gaten gehouden

GFC NIEUWS- Het recent in China ontdekt virus dat mogelijk van mens op mens overdraagbaar is, wordt goed in de gaten gehouden door verschillende internationale gezondheidsinstanties. Het nieuwe virus genaamd G4EA H1N1 zou volgens medische experts kunnen zorgen voor een nieuwe pandemie.De World Health Organisation (WHO) heeft in een bericht laten weten dat ze alle aandacht geeft aan de informatie die zij hebben ontvangen van Chinese wetenschappers. Het zou gaan om een griepvirus, mogelijk een variant van de Mexicaanse griep die heerste in 2009.

“Wij moeten alert blijven en er voor waken dat er geen nieuwe pandemie ontstaat”, aldus de gezondheidsorganisatie.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.