fbpx

Nieuw platform ‘Foodie Guide’ moet horecasector in Suriname promoten en toegankelijk maken

GFC NIEUWSREDACTIE- Op 12 december vond de officiële launch plaats van de website https://bit.ly/foodieguidesu.

Het initiatief komt van The Taster die de horeca wilt promoten en de toegankelijkheid tot het vinden van een gewenste maaltijd gemakkelijk wilt maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door Bestel.sr.

Foodie Guide is een website, waarop alle eet-en drink gelegenheden zoals restaurants, warungs, streetfood stalls en bars zich gratis mogen registreren. Het doel hiervan is om alles wat met maaltijd en drank verkoop te maken heeft op één plek te hebben.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Maaltijdbezorger ontevreden over fooi na ‘lange rit’ en neemt eten terug

Elk geregistreerd Horeca plek krijgt zijn eigen profiel en wordt gesorteerd per categorie. Verder wordt in het profiel ook opgenomen wat de respectievelijke specialiteiten zijn alsook de contact informatie. De mogelijkheid bestaat om de standaard informatie verder uit te breiden voor een tarief vanaf $50 per jaar.

Deze website, welke geheel engelstalig is, zal gericht zijn op het snel en effectief vinden van wat men wenst te eten en/of te drinken.

BEKIJK OOK
LAMAT bezoekt Suriname om medische hulp te verlenen

Het publiek zou bij wijze van spreken vanuit de luie stoel of de auto via de mobiele telefoon snel en gericht een keuze van restaurant en categorie eten/ drinken kunnen maken. Omdat de website Engelstalig is, zal het ook voor de toeristen een handig platform zijn om de verschillende eet en drink opties te vinden.

Behalve het gemak dat de website de culinaire liefhebbers zal bieden, zal de horeca er ook voordelen aan hebben.

Foodie Guide is een geschikt platform voor de horeca vanwege de makkelijke vindbaarheid voor het binnen- en buitenlands publiek. Bovendien kan de horeca het platform ook gebruiken voor samenbundeling en promotie.

Foodie Guide nodigt alle horeca plekken uit om zich GRATIS te registreren via deze link: https://bit.ly/registratiefoodplace.