fbpx

Nieuw negenkoppig bestuur voor NPS Wageningen

De afdeling NPS te Wageningen heeft sinds 1 december een nieuw bestuur. Voorafgaand aan het samenstellen van het bestuur heeft de gebruikelijke verkiezing en installatie plaatsgehad. Deze plechtigheid vond plaats in het infocentrum van de NPS.

De voorzitter van de NPS, Gregory Rusland, hield het nieuw bestuur voor dat er grote verantwoording op hun schouders rust. Rusland zei dat er nu verandering moet komen in de leefsituatie in Suriname. De huidige regering doet blijken dat het goed gaat in het land, terwijl het tegendeel waar is.

De NPS-topper drukte het bestuur op het hart de NPS een goede beurt te laten maken in Wageningen bij de komende verkiezingen.

OOK INTERESSANT
Aangetroffen stoffelijke resten waarschijnlijk van 27-jarige vermiste man

Rusland gaf toe dat niet alles perfect was ten tijde van de regering Venetiaan, maar de wijze van leiding geven was veel beter dan het wanbeleid van de huidige regering. De NPS-voorzitter ziet graag dat in 2020 mensen het land zullen overnemen die het verschil zullen uitmaken.

De voorzitter en nieuwbakken leden van NPS Wageningen zijn respectievelijk: Henri Macnack, Hillary Rozenblad-Epril, Linard Kirton, Marvin Wameni, Karsimoen Sodikromo, Lyandra Fraser, Carmen van der Wal, Wensley Hensen, Farida Sabajo-King.(GFC)