fbpx

Nieuw gekozen DR- en RR-leden willen af van slecht imago

GFC NIEUWS- Nieuw gekozen DR- en RR-leden van Paramaribo willen af van het slechte imago dat in de samenleving leeft, alsof zij slechts belastinggelden toucheren.
In dit kader is de districtsraad begonnen met huis-aan-huis-bezoeken, met inachtneming van de Covid-19-maatregelen, om kennis te maken met de burgers en hun problemen aan te horen.
Ook heeft de raad op woensdag 26 augustus haar Facebookpagina geactiveerd: Districtsraad Paramaribo. Dit heeft Udairay Panchoe, de ondervoorzitter van de districtsraad van Paramaribo, naar voren gebracht op donderdag 27 augustus tijdens een kennismakingsbezoek aan de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo. Tijdens het bezoek heeft Panchoe de structuur en werkwijze van de raad gepresenteerd. Hij wees voornamelijk op de rol van Biza bij het benoemen van een lid in het districtsbestuur.
De districtsraad was vergezeld van de kersverse districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Ricardo Bhola. Minister Somohardjo heette de nieuwe dc welkom en feliciteerde hem met zijn benoeming. Zowel de Biza-minister als de dc benadrukte het belang van een goede samenwerking ten dienste van de samenleving.
Panchoe zei dat de districtsraad met haar verschillende kennismakingsbezoeken de raakvlakken met de verschillende ministeries identificeert. Dit is namelijk nodig bij het opstellen van de ressortraadplannen. Minister Somohardjo heeft alle steun namens het ministerie toegezegd.
De bewindsman stelde de voortvarendheid van de districtsraad zeer op prijs. Hij merktt op dat als een ieder zich op zo een manier inzet, Suriname binnen no time weer op de goede weg is. De Biza-minister zal over een maand een werkbezoek brengen aan de districtsraad.

BEKIJK OOK
1 voor 12 helpt Brokopondo met voedselpakketten