fbpx

Nieuw bondscentrum BBGO maakt fleurige indruk

GFC NIEUWS- De officiële opening van het centrum van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) heeft donderdag plaatsgevonden.
Het fleurig gebouw aan de Burenstraat is zeer opvallend en verfraait de omgeving. Vanwege de Covid-pandemie werd deze bijzonder mijlpaal met slechts 32 personen gevierd, met in acht neming van de Covid-regels. De officiële opening werd verricht door de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, de vertegenwoordiger van het Pensioenfonds en de voorzitter van BBGO.
Een cheque ter waarde van SRD 4500 wordt geschonken aan de voorzitter van het Solidariteitsfonds voor senioren, Wim Bakker, ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van BBGO in oktober.
Tevens werden plaquette onthuld ter ere van Harold Rusland welke de basis heeft gelegd voor deze mijlpaal door het overdragen van het oude bestaande pand van het Begrafenisfonds ‘Forrester’ aan BBGO. Ten tweede werd er een plaquette onthuld ter ere van de huidige voorzitter van BBGO, Renate Wouden, die de renovatie mogelijk heeft gemaakt.
Tenslotte werd het bestuur Groman, dat de BBGO omstreeks 36 jaar geleden nieuw leven inblies, gememoreerd en werd de oude plaquette van zijn bestuur vervangen door een andere met zijn foto.

BEKIJK OOK
SRD 29 miljoen teruggestort in reçufraudezaak