fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Nieuw bestuur VMS zal meewerken aan verbetering zorg en kwaliteit

GFC NIEUWS- Het nieuw bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) zal zich te allen tijde inzetten voor de realisering van de doelstellingen van de organisatie.
Op 11 november hebben de leden van de VMS een nieuw hoofdbestuur gekozen. Bij deze ALV is het hoofdbestuur bij acclamatie gekozen.
Eén van de belangrijkste doelen zal zijn om samen met de secties (specialisten en algemeen artsen), VMS-leden en andere gezondheidszorg partners in Suriname te helpen de zorg te verbeteren alsook de goede kwaliteit van de zorg aan iedere burger zoveel mogelijk te waarborgen.
Verder zal gestreefd worden om artsen die nog geen lid zijn van de VMS, te bewegen om lid te worden, hetgeen in het belang is van zowel het lid als de beroepsgroep.
Het Dagelijkse Bestuur bestaat uit: Drs. Mukesh Simbhoedatpanday (huisarts), Voorzitter Drs. Henry Cheung (psychiater), Secretaris Drs. Radjen Banwarie (orthopedisch chirurg), Penningmeester.
De overige leden zijn: Drs. Bernardo Panka (internist), Ondervoorzitter Drs. Naomie Chan-Imanuel (huisarts), 2e Secretaris (Adjunct) Dr. Soeradj Harkisoen (internist), Lid/Commissaris Drs. Vanita Dhanes (huisarts), Lid/Commissaris Drs. Harold Ashim (huisarts), Lid/Commissaris Drs. Ralph Akrum (KNO arts), Lid/Commissaris.
In februari 2021 zal de vereniging haar 51-jarig bestaan gedenken en is voornemens samen met de gemeenschap dit tot een heugelijk feit te maken.

OOK INTERESSANT
Gedeelte langs Waterkant vanaf de Waag tot gemaal Jodenbreestraat krijgt renovatiebeurt