Nieuw bestuur JCI Suriname gekozen

GFC NIEUWSREDACTIE- De Junior Chamber International (JCI) Suriname heeft woensdagavond een nieuw nationaal bestuur gekozen tijdens hun verkiezingsvergadering.

Dit gebeurde “hybrid”, welke betekent dat deze verkiezing fysiek, in de Conference Room van het Lalla Rookh gebouw, en via ZOOM bijgewoond kon worden.

Mario Franklin Vermeer zal dit bestuur in 2022 leiden als Nationale President.

“Al langer dan een jaar is het onstuimig geweest als gevolg van de covid-19 pandemie. Het is nu tijd om proactiever en innovatiever te bewegen op sociaal en zakelijk gebied,” zegt Vermeer. Het thema voor 2022 is: “Rebuild Better Together.”

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Opname op intensive care: te strakke korte spijkerbroek vrouw zorgt voor bloedvergiftiging (video)

Er is hiervoor gekozen omdat dit bestuur van mening is dat de JCI leden en partners zich losgekoppeld voelen van de organisatie. Het positief effect hiervan is dat het heeft gezorgd voor een nieuwe golf van projecten.

“Dat is de voornaamste reden waarom we voor dit thema hebben gekozen. We moeten terug naar herstel van onze relaties, projecten en vooral onze financiele huishouding,” benadrukt de Nationale President Elect.

Het team dat JCI Suriname zal leiden in 2022 ziet er als volgt uit:

• National Secretary – Chivian Gilliot
• National Treasurer – Virgil Martels
• National Vice Presidents – Fernanda Krak, Raisa White en Melany van Ommeren
• Deputy National President – Marilyn Defares
• National President – Mario Vermeer

Binnen de JCI is de gedachtengang “One Year To Lead”, welke inhoudt dat de functies, zowel van het bestuur als van de commissies, jaarlijks opnieuw worden ingevuld. Op deze wijze, worden zoveel mogelijk leden in de gelegenheid gesteld om de kennis en tools welke zij ontvangen, in de praktijk uit te voeren.

Het is een leiderschapsorganisatie van jonge actieve burgers in de leeftijdsgroep van 18 tot en met 40 jaar die als hoofddoel heeft het creëren van duurzame positieve verandering en stimuleren van ontwikkelingskansen van jongeren in de wereld.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER