Nieuw BEP-bestuur op kennismakingsbezoek bij NDP

Het nieuw hoofdbestuur van de coalitiepartij BEP, onder leiding van Ronny Asabina, heeft maandag op uitnodiging een kennismakingsbezoek gebracht aan de Nationale Democratische Partij, voorgezeten door de coalitieleider en president Desiré Bouterse.

Asabina is op zaterdag 3 februari tijdens een democratische verkiezing gekozen tot de nieuwe voorzitter van de partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP). Hij leidt daarmee een hoofdbestuur, bestaande uit 19 personen, die naar voren zijn geschoven door de verschillende regio’s en organen van de partij.

De president heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om de nieuwe leiding van de coalitiepartij te feliciteren.

President Bouterse was in gezelschap van ondervoorzitter Misiekaba, Jongerenvoorzitter Faizal Abdoelgafoer en NDP-topper Martin Misiedjan, terwijl Asabina werd vergezeld door de partijtoppers Edgar Dikan (onder voorzitter) en Paul Misdjan (secretaris).

Partijen hebben hun wederzijdse wens om de coalitie te continueren kenbaar gemaakt. Er zijn ook afspraken gemaakt over de wijze waarop er gecommuniceerd zal worden en hoe samen het beleid verder uit te zetten en uit te voeren, één en ander ten faveure van de ontwikkeling van Suriname en de totale gemeenschap.(GFC)

Overige berichten