fbpx

Niet alleen Surinaamse mannen, maar alle gezonde mannen lopen uit, zegt vrouwenexpert

Niet alleen Surinaamse mannen staan bekend om het vreemdgaan met talrijke vrouwen of het tegelijkertijd hebben van diverse vaste minnaressen. Van Surinaamse mannen wordt vaak beweert dat ze kiezen voor buitenvrouwen, bij voorkeur zo veel als mogelijk.

Mannen uit andere landen, bijvoorbeeld uit Nederland, zouden het dikwijls bij 1 vrouw houden. Dus vaker monogaam zijn. Althans, zo is over het algemeen de denktrant.

“Niets is minder waar”, zegt de Haagse playboy en vrouwenexpert Casanova aan GFC Nieuws.

Casanova, die al met meer dan 1000 Europese en Amerikaanse vrouwen, waaronder een aantal bekende fotomodellen, het bed heeft gedeeld, is van oordeel dat de mannen in ons land onterecht gestigmatiseerd worden. Het beeld dat is ontstaan klopt naar zijn mening helemaal niet.

“Vrouwen moeten weten hoe alles in elkaar zit. Een gezonde man gaat altijd vreemd, zodra hij daartoe de kans krijgt. Deze mannen hebben ook altijd interesse in andere mooie vrouwen, verlangen naar ze, kijken naar ze, fantaseren over ze en hebben ook seks met ze indien die gelegenheid er komt. Of ze nou getrouwd zijn, een relatie hebben of single zijn! Indien een man ander beweert, is die zeer hypocriet en belazert simpelweg de mensen in zijn omgeving! Laat dat gezegd zijn! Het verschil tussen de Surinaamse man en de Nederlandse man is, net als andere Europese mannen, dat die op een meer gewiekste wijze vreemdgaan. Dus niet zo openlijk ‘rommelen”.

“In de Europese cultuur, hoewel in veel mindere mate in mijn geboorteland Italië, is het hebben van veel vrouwen niet iets om over te bluffen. In Suriname echter vertelt een man vol trots aan zijn vrienden dat hij vijf of meer vrouwen heeft. Het wordt door het merendeel mensen daar gekwalificeerd als stoer en mannelijk. In sommige andere landen is dat echter “not done’.

Volgens Casanova gaan de meeste mannen in Nederland liever in het geheim naar de hoeren en “spelen” thuis de onschuldige, betrouwbare niet vreemdgaande echtgenoot of vriend. Maar ook het hebben van meerdere vaste vrouwen is volgens hem niet ongewoon.

BEKIJK OOK
Man slaat vriendin op haar hoofd omdat hij nagelknipper niet kan vinden

“Geen enkele gezonde man is op liefdesvlak betrouwbaar. De meeste Nederlandse willen niet al te veel gezeur van een buitenvrouw of vaste minnares aan hun hoofd en betalen liever voor een hoer. Hoererij in Nederland is daarom “big business”. De meeste van deze hoerenlopers zijn getrouwd of hebben een vaste relatie”.

De vrouwenexpert is overigens van oordeel dat ook een meerderheid vrouwen niet gekwalificeerd mag worden als monogaam. “Het merendeel vrouwen doet voorkomen alsof ze op liefdesvlak eerlijk zijn. Maar de realiteit is anders. Tegenwoordig is het meer regel dan uitzondering dat een vrouw onbetrouwbaar is. Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om ontrouw te zijn en in het geheim buiten te snoepen”, legt hij uit.

“Ik ben zelf van bil gegaan met talrijke gehuwde vrouwen. Hun omgeving zou dat nimmer van hen hebben verwacht, want ze spelen thuis de onschuld zelve. Ik denk dat hun partners hun handen voor ze in het vuur zouden steken! Mijn advies aan iedere man is: steek je handen voor geen enkele vrouw in het vuur! Je kan zwaar bedrogen worden! Ook jonge meisjes en oudere vrouwen die al een vaste relatie hebben vragen mij maar al te vaak om samen de liefde te bedrijven. Vrouwen die echt trouw zijn kun je tegenwoordig echt moeilijk tegenkomen. Ze zijn er nauwelijks nog”, zegt Casanova stellig.

Volgens hem zijn er een aantal factoren die van belang zijn bij het vreemdgaan van vrouwen. “Zodra een vrouw weet dat ze niet betrapt gaat worden door haar partner, de man in kwestie voor haar erg aantrekkelijk is en hij vervolgens de juiste snaren weet te bespelen, zal ze 100 % uitlopen” aldus Casanova.