fbpx

Nickeriaanse mannen die dreigden twee personen dood te schieten opgepakt

GFC NIEUWS- De politie van Nieuw-Nickerie heeft een man aangehouden die iemand dreigde een ander te zullen doodschieten.
Een man deed op 4 november aangifte bij de politie van Nieuw-Nickerie ter zake bedreiging tegen ene H.B.
Volgens een verklaring van de aangever zat hij op zijn balkon toen een zwart gelakte Toyota Mark X voor zijn huis stopte.
Een man stapte uit het voertuig, trok een zwart vuistvuurwapen tevoorschijn dat hij op hem richtte en dreigde hem te zullen doodschieten. De aangever zag kans via een achterraam van zijn woning te vluchten.
Een dag daarna en wel op 5 november werd er nog een aangifte van bedreiging gedaan tegen dezelfde H.B. door een andere aangever. De verdachte H.B. zou een vuistvuurwapen op die persoon hebben gericht en hem met de dood hebben bedreigd. De tweede aangever gaf aan dat H.B. met een zwart gelakte Mark X was en in gezelschap vertoefde van een kompaan die ook gewapend was.
Beide verdachten werden opgespoord en op 11 november aangehouden ter zake bedreiging met een misdrijf tegen het leven gericht.
De politie trof bij de verdachten twee luchtdruk pistolen aan die in beslag zijn genomen. Beide verdachten hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
De verdachte H.B. heeft meer op zijn kerfstok, gezien het feit dat er meerdere aangiften tegen hem zijn gedaan op de afdeling Fraude.
Naar aanleiding van een onderzoek heeft de afdeling Fraude bij beide verdachten een aantal goederen in beslag genomen.

BEKIJK OOK
Narcotica Brigade houdt verstrekker postpakket met drugs aan