fbpx

NH ontsmet hoofdkantoor

GFC NIEUWS- In opdracht van de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, heeft het directieteam conform het Covid-19-protocol maatregelen getroffen ter bescherming van het personeel en het publiek.
Deze zijn onder anderen het ontsmetten van de bezochte werklocaties door de NH-bewindsman en het verplicht vertoeven in thuisquarantaine van de minister en zijn managementteam, meldt het ministerie.
De minister testte donderdag positief op Covid-19.
In dit kader zijn de werkruimten van het hoofdkantoor van NH, het Bauxiet Instituut Suriname (BIS) en de Commissie Ordening Kleinschalige Goudsector (OKGS) vandaag conform de aanwijzingen van het BOG ontsmet geworden. Wegens het gebrachte werkbezoek van de bewindsman aan het BIS en de OKGS de vorige week, is uit voorzorg het besluit genomen. Voornoemde afdelingen zijn vanwege ontsmettingswerkzaamheden dan ook gesloten.
Vooruitlopend op de test en de uitslag van de minister waren dinsdag reeds enkele werkruimten ontsmet op het Centraal Kantoor.
Voorts doet het directieteam de mededeling dat de minister en het team, dat met hem is afgereisd naar Pusugrunu vanaf 13 oktober in thuisquarantaine vertoeven. De leiding benadrukt verder dat de Covid-19-protocollen nauwlettend worden nagevolgd.
Vanaf maandag 19 oktober zijn het hoofdkantoor van NH, BIS en OGKS weer normaal open voor de medewerkers en het publiek.

BEKIJK OOK
District Governor Rotary onder de indruk van gemeenschapsprojecten Suriname