fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Neusspray voor vrouwen 'die geen zin hebben in seks' krijgt patent in Europa

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Een neusspray die bedoelt is voor vrouwen met angststoornissen heeft recent zijn eerste patent in Europa gekregen. Volgens topexperts is de spray echter ook ideaal voor gebruik bij vrouwen die een verminderde zin hebben in seks. De seksdrive gaat daarmee al snel omhoog!

Het is voor het eerst dat een dergelijke spray met daarin testosteron octrooi heeft gekregen op dit continent. Artsen in Europa mogen de neusspray binnenkort voorschrijven bij angstproblemen. Eerder ontving deze vorm van testosterontherapie al een licentie in de Verenigde Staten van Amerika.

Onderzoekers zijn al langer bezig na te gaan waarom vrouwen twee keer zoveel kans hebben om angststoornissen te ontwikkelen. Mannen hebben over het algemeen een veel hoger testosterongehalte in vergelijking met vrouwen.

En topdeskundige van Constantin zegt aan de gezondheidsredactie van GFC Nieuws dat veel wetenschappelijke onderzoekingen hebben aangetoond dat testosteron een grote rol speelt bij onder meer de sekslust, erecties, het zelfvertrouwen, minder snel dik worden, betere prestaties maar ook bij angstgevoelens.

“En voor wat betreft de sekslust, het zelfvertrouwen, het minder snel dik worden en angstgevoelens geldt dat ook voor meisje en vrouwen. Deze spray heeft in de VS en Europa echter patent gekregen op basis van behandelingen van angstgevoelens”.

“Vooral in de pubertijd is er bij meisjes vaker sprake van angsten en dergelijke stoornissen in contrast met jongens van dezelfde leeftijdscategorie, die over het algemeen 10 keer meer testosteron in hun bloed hebben”, legt de topdeskundige van Constantin uit.

OOK INTERESSANT
Pherai nieuwe president-commissaris NVB

Hogere concentraties vrije testosteron geeft volgens verscheidende Amerikaanse onderzoeken, onder meer van de universiteit van Austin (VS), mogelijk meer bescherming tegen angsten.

De deskundige van Constantin zegt dat er veel mogelijkheden zijn om bij mensen met te lage waarden, op een natuurlijke manier het testosteron omhoog te brengen en daarmee een veel betere levenskwaliteit te bewerkstelligen.

“Het beste is om op een natuurlijke wijze je testosteron te verhogen indien die te laag is!”

“Wij weten dat bij mannen die wij helpen op een natuurlijke wijze hun testosteron omhoog te krijgen, door onder meer aanpassing van de voeding, speciale beweging, slaap, het reduceren van inname of het in contact komen met EDC’s en stressreductie, dat zorg draagt  voor veel meer sekslust, krachtigere erecties, betere spiergroei, minder lichaamsvet en dat ook hun zelfvertrouwen, prestatievermogen en cognitief vermogen toeneemt”, stelt de Constantin -topexpert.

Dezelfde mooie resultaten kunnen door dezelfde natuurlijke methoden en aanpassingen ook bereikt worden bij vrouwen.

De expert is voorstander van het op natuurlijke wijze verhogen van het testosteron door een betere leefstijl omdat dit het meest gezond is. Een neusspray die door de artsen in Europa en Amerika zullen worden voorgeschreven zou altijd de allerlaatste optie moeten zijn.

Foto: Curology