fbpx

Nestor en Benjamin Bridge Bond parenkampioenen 2018

Bij de onlangs gehouden parenkampioenschappen van de Surinaamse Bridge Bond wisten de jongste en de oudste bridger beslag te leggen op de eerste plaats. Vanwege uitlandigheid van Pieter Sonneveld, die doorgaans met Piem Reiziger speelt, vormde laatstgenoemde samen met Shiva Kalka (16 jaar) in de eerste van de twee speelronden een gelegenheidspaar.

Na deze eerste ronde gingen Santosh Raghoenandan en Jagdies Harpal aan kop, op de voet gevolgd door Kalka/Reiziger. Shiva Kalka die na de eerste ronde vanwege studie niet verder kon spelen, werd in de tweede ronde vervangen door Ewald Muskiet die met zijn 92 jaren nog altijd een actieve bridger is.

BEKIJK OOK
Opvoering veiligheid rondom Onafhankelijkheidsplein vanwege groot evenement zaterdag

Ewald die samen met Reiziger de tweede ronde inging, toonde zich nog steeds een verdienstelijk bridger. Deze laatste ronde werd gewonnen door Ratan Kalka en Ramon Razab-Sekh, en doordat Raghoenandan en Harpal veel steken lieten vallen eindigden Shiva Kalka/Ewald Muskiet/Piem Reiziger overall op de eerste plaats en mogen zich de parenkampioenen van 2018 noemen.

Ook in de tweede ronde wisten Muskiet/Reiziger namelijk ver boven het gemiddelde te scoren.(GFC)