fbpx
Nep-babyfotografe aangeklaagd voor poging ontvoering

GFC NIEUWS- Een Amerikaanse (38) die te gast was bij een recent bevallen vrouw, heeft geprobeerd haar vijf weken oud baby te ontvoeren.

Juliette Parker deed zich voor als fotografe en kon met succes het vertrouwen winnen van de kersverse moeder.

Ze kwam met de moeder in contact via een Facebookgroep. Ze bood aan gratis babyfoto’s te nemen om zo haar portfolio uit te breiden. De moeder rook geen argwaan en nodigde haar thuis uit. Het leidde tot twee fotosessies.

Bij de derde sessie nam Parker haar dochter mee. De twee trakteerden de moeder op een meegebrachte cupcake waar verdovende middelen in waren toegevoegd. De vrouw voelde zich na enkele happen onwel en vroeg het tweetal om te vertrekken.

De twee verlieten de woning, maar namen de huissleutels mee. Vermoedelijk zouden ze later terugkeren om dan het kindje mee te nemen.

De moeder kon zelf de politiediensten bellen. Intensief speurwerk heeft geleid tot de arrestatie van Parker.

Parker en haar dochter (16) zijn in Spanaway in de noordwestelijke staat Washington ingerekend.

Parker kreeg twee aanklachten waaronder poging ontvoering tegen zich te horen. Ook de dochter is ingesloten.

Parker gebruikte verschillende schuilnamen. De politie heeft via de sociale media een oproep geplaatst naar personen die eveneens met haar in contact zijn gekomen.

Intussen zijn Parker en haar dochter op borgtocht vrij. Het tweetal ontkent dat het plannen had om het kindje te ontvoeren.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…