fbpx

Nep-account minister Natuurlijke Hulpbronnen maakt nog steeds slachtoffers

De minister van Natuurlijke Hulpbronnen, Regilio Dodson, hekelt het feit dat mensen nog steeds last ondervinden van neppe accounts van deze bewindsman. De minister is niet actief te zijn op Facebook. Alle activiteit vanuit dit sociaal netwerk zijn dus niet afkomstig van hem, meldt het NII.

Minister Dodson wordt al te vaak geconfronteerd met klachten van burgers die vanuit neppe accounts benaderd worden voor het verstrekken van leningen. Ook vraagt de beheerder van deze fake accounts mensen kostenvergoeding voor diverse zaken die hij voor ze zou kunnen realiseren.

De minister doet een dringend beroep op de gemeenschap om alert te blijven op social media en raad aan om geen leningen af te sluiten of gelden te geven aan onbekenden via dit netwerk. Hij hekelt het feit dat mensen hierdoor steeds in contact treden met zijn ministerie om naar de voorwaarden van het afsluiten van lening te vragen.

OOK INTERESSANT
Houtenwoning volledig verwoest door brand

Minister Dodson heeft hieromtrent reeds aangifte gedaan en kijkt uit naar het resultaat van het onderzoek. Voor de bewindsman kan deze zaak niet snel genoeg tot het verleden behoren