fbpx

Negen aanhoudingen na inbraak bij handels- en kledingzaak tijdens total lockdown

GFC NIEUWS- Negen personen zijn door de politie ingesloten na een melding van inbraak bij een handels – en een kledingzaak die in de Jodenbreestraat zijn gevestigd.
Raoel B., Sunil P., Jurmain R., Andy T., en Ronny M. zijn op zaterdag 13 juni door oplettende bewakers van een handelszaak in de Jodenbreestraat aangehouden, terwijl hun kompanen Viswanath B., Earl M., Arnold V. en Regillio V. ook door bewakers op woensdag 17 juni op heterdaad zijn betrapt en aangehouden, waarna ook zij zijn overgedragen aan de politie van het bureau Centrum.
Het negental heeft uit een kledingzaak in de Jodenbreestraat verschillende kledingstukken, petten, slippers en accessoires gestolen.
Bij de tweede aanhouding, die op woensdag 17 juni plaatsvond, zagen de oplettende bewakers dat een tas over de schutting van kledingzaak gegooid was. Kort daarna sprongen de vier verdachten over de schutting en werden gelijk in de kraag gevat door de bewakers.
Er zijn onder andere een groot aantal kledingstukken in de tas aangetroffen. De gestolen spullen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.
Het negental is in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de politie van Recherche Paramaribo.

BEKIJK OOK
Grote schande dat radeloze vader van doodziek kindje in AZ op zijn knieën moet smeken voor behandeling