fbpx
Negen aanhoudingen na inbraak bij handels- en kledingzaak tijdens total lockdown

GFC NIEUWS- Negen personen zijn door de politie ingesloten na een melding van inbraak bij een handels – en een kledingzaak die in de Jodenbreestraat zijn gevestigd.

Raoel B., Sunil P., Jurmain R., Andy T., en Ronny M. zijn op zaterdag 13 juni door oplettende bewakers van een handelszaak in de Jodenbreestraat aangehouden, terwijl hun kompanen Viswanath B., Earl M., Arnold V. en Regillio V. ook door bewakers op woensdag 17 juni op heterdaad zijn betrapt en aangehouden, waarna ook zij zijn overgedragen aan de politie van het bureau Centrum.

Het negental heeft uit een kledingzaak in de Jodenbreestraat verschillende kledingstukken, petten, slippers en accessoires gestolen.

Bij de tweede aanhouding, die op woensdag 17 juni plaatsvond, zagen de oplettende bewakers dat een tas over de schutting van kledingzaak gegooid was. Kort daarna sprongen de vier verdachten over de schutting en werden gelijk in de kraag gevat door de bewakers.

Er zijn onder andere een groot aantal kledingstukken in de tas aangetroffen. De gestolen spullen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.

Het negental is in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de politie van Recherche Paramaribo.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…