Familie Surinaamse Coronadode (32) doet hartverscheurende oproep

GFC NIEUWS– De familie van een Surinaamse jongeman van 32 jaar die na een besmetting met het coronavirus is overleden, doet een dringende oproep aan een ieder om voorzichtig te zijn. Via Facebook sturen de nabestaande de volgende hartverscheurende tekst.

Speciaal voor iedereen die voor zijn leven vecht tegen het Coronavirus, met name mijn neefje van 32 jaar die hierdoor in coma ligt. 🙏🙏🙏

Dagenlang heeft hij om hulp gevraagd, huisarts, ziekenhuis, iedereen weigerde hulp te bieden en stuurde hem naar huis met een pufje en ibuprofen. Met veel doordrammen is hij vannacht met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, ondanks de veel te hoge koorts wilden ze hem niet ophalen, na 30 minuten reanimeren ligt hij in coma….nu vechtend voor zijn leven!

Helaas willen de dokters de stekker eruit trekken….. door reanimatie is zijn hart beschadigd. Mensen wees AUB voorzichtig! Corona is niet niks! Hij is inmiddels overleden r.i.p Deepak Dharampal 

Het slachtoffer woonde in Nederland.

DRINGEND ADVIES VAN INTERNATIONALE DESKUNDIGEN: BLIJF LIEVER THUIS! INDIEN JE NIET ANDERS KAN, PROBEER 2 METER AFSTAND VAN EEN IEDER TE BEWAREN! DESINFECTEER REGELMATIG DE HANDEN MET ALCOHOL (70%) OF GEBRUIK WATER EN ZEEP!

Overige berichten