fbpx

Nederlandse datingtoerist: je hoeft niet naar Suriname om een vrouw te zoeken, alle mooie al bezet

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Nederlandse man die recentelijk naar Suriname is geweest met het doel mooie vrouwen aan de haak te slaan voor het aangaan van kortdurende ‘liefdesrelaties’ zegt dat zijn reis naar het Zuid- Amerikaanse land zinloos is geweest.

De datingtoerist vertelt aan GFC Lifestyle in Den Haag dat hij op aanraden van vrienden naar Paramaribo is afgereisd. Zij hadden hem ervan verzekerd dat er veel mooie vrouwen rondlopen in de hoofdstad en dat die bovendien makkelijk te versieren zijn voor een nachtje plezier.

De Hollander beweert echter teleurgesteld te zijn.

“Dat de meeste vrouwen daar gewillig en spontaan zijn moet ik eerlijk toegeven. Maar er zijn nauwelijks mooie dames daar, beslist niet zoveel als hier bij ons. In de verste verte niet. Waarschijnlijk is slechts 1 op de 200 appetijtelijk”.

OOK INTERESSANT
Nieuwe stap dichter bij transplantaties varkensorganen naar mensen

“Een andere probleem is dat de zeer weinigen die er nog een beetje aantrekkelijk uitzien allemaal al een vriend hebben en in tegenstelling tot de minder bedeelden juist heel erg arrogant zijn”,

“Zij hebben kapsones want extreem veel mannen geven hen overdreven aandacht”, merkt hij op.

Hij adviseert Nederlandse en Belgische heren die op zoek zijn naar mooie en spontane vrouwen om liever naar Thailand, Colombia, Brazilië en Venezuela af te reizen.

Foto ter illustratie.