fbpx
Nederlandse ambassade in Suriname hervat dienstverlening

GFC NIEUWS- De Nederlandse ambassade in Paramaribo heeft op haar Facebookpagina aangekondigd dat zij haar dienstverlening hervat.

De gemeenschap kan weer terecht bij de Nederlandse ambassade voor o.a. MVV, paspoortaanvragen en DigiD.
Als gevolg van de uitbraak van Covid-19 is de ambassade genoodzaakt verschillende voorzorgsmaatregelen te treffen.

“Wij werken met een beperkte capaciteit en alleen op afspraak. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar het kan langer duren dan u gewend bent voordat u een afspraak kunt krijgen,” wordt aangehaald.

Visumaanvragen nog niet mogelijk

In de Europese Unie gelden inreisbeperkingen als gevolg van Covid-19. Om die reden is het tot nader order niet mogelijk om aanvragen in te dienen voor kort verblijf Schengenvisa. Men kan dus nog niet terecht bij VFS Global.

Consulaire vragen

Vragen over paspoorten, nationaliteitenkwestie, inburgeringsexamens en alle overige consulaire aangelegenheden kunnen gesteld worden aan de consulaire afdeling.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.