fbpx

Nederlands technisch bedrijf Roqra ondersteunt Stichting 1 voor 12

Roqra, een Nederlands bedrijf op het gebied van Technologie dat ook hart heeft om haar medemens in nood te helpen, heeft onlangs gesprekken gevoerd met de leiding van Stichting 1 voor 12. Directeur van Roqra, Raymond Mangal, maakte contact met de 1 voor 12, nadat hij de projecten op Facebook had gezien. Tijdens de gesprekken gaf hij aan te willen ondersteunen waar mogelijk, omdat hij onder de indruk is van het werk dat de stichting verricht.

De voorzitter van 1 voor 12, Louis Vismale, zegt dat het bedrijf op diverse gebieden in de komende periode haar steun zal bieden aan de stichting. Tijdens het gesprek heeft de directeur reeds ondersteuning gegeven voor twee projecten. Zaterdagmiddag kon 1 voor 12 dankzij Roqra ruim 100 dak- en thuislozen aan de Waterkant voorzien van een warme maaltijd met drank.

Daarnaast heeft Mangal de stichting toegezegd om alle onkosten die gepaard gaan met de nazorg van Milisie Koedemoesoe, de jongen die vorig jaar werd aangevallen door een tijger in zijn geboortedorp Guyaba in het district Sipaliwini, te zullen dekken.

Roqra zal de komende periode heel actief zijn in Suriname. Het afgelopen weekend werd door tussenkomst van 1 voor 12 een voetbalteam voorzien van attributen.(GFC)

Overige berichten