NDP Wanica stelt activiteiten uit

GFC NIEUWS- De afdeling Wanica van de Nationale Democratische Partij (NDP) heeft besloten om de geplande grote politieke activiteiten tot nader order uit te stellen.
De activiteiten zoals Bigisma dey, Car Audio Battle, clustervergadering van de ressorten Koewarasan, Kwatta en Saramacca Polder en de presentatie van de jongerenbesturen van Wanica worden tot nader order uitgesteld. In afstemming met de structuren zal de gemeenschap bericht ontvangen wanneer deze activiteiten voortgang vinden.
Ook de berichtgevingen via de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO), dat de uitbraak op 11 maart is uitgeroepen tot een pandemie is ernstig. Bij een pandemie zijn de risico’s voor uitbraak en besmettingsgevaar wereldwijd zeer hoog.
De WHO heeft enkele nieuwe adviezen en voorzorgsmaatregelen gedeeld m.n. voor de oudere personen en/of personen met onderliggende ziekten:
 Geef geen handdrukken en houd uw gasten op 1 meter afstand.
 Gebruik desinfecterende middelen om oppervlakten die vaak worden aangeraakt of gebruikt schoon te maken. Denk aan deurknoppen, toiletbrillen, ijskasthendels wasaanrechten enzovoorts.
 Beperk het gebruik van een ruimte met iemand die ziek is in uw omgeving.
 Doe altijd uw best om de preventieve maatregelen, zoals hoesten in een papieren zakdoek of in de elleboogplooi, handen wassen, contact vermijden zoveel als mogelijk na te leven.
 Was uw handen zo vaak als nodig voor gedurende 20 seconden met water en zeep.
NDP Wanica attendeert en adviseert de bevolking om uitsluitend van officiële bronnen berichten en adviezen op te volgen.

Overige berichten