fbpx

NDP schudt Rensproject wakker

GFC NIEUWS-Een groep van meer dan 200 NDP’ers heeft vrijdag begeleid door toeterende auto’s, een bezoek gebracht aan de bewoners van het Rensproject.

Rabin Parmessar, coördinator van de NDP in Paramaribo voor de ressorten Welgelegen, Weg Naar Zee en Livorno en tevens trekker van de groep, geeft aan dat deze bezoeken aan de verschillende wijken deel uitmaken van een groter plaatje, namelijk de leden van de partij te ondersteunen en te motiveren bij het veldwerk dat zij al jaren doen voor de Nationale Democratische Partij.

De enthousiaste groep, die zich ondanks de zware regens in groten getale hadden aangemeld wilde geenszins stoppen en trotseerde nog gemotiveerder de regen om de buurt aan te vuren. De bewoners werden opgeroepen om nog eens op de NDP te stemmen en nimmer het vertrouwen te verliezen in de grootste en enige democratische partij.

De groep die twee weken terug Welgelegen heeft aangedaan is flink aangezweld en dient ter ondersteuning aan de partij, die haar campagne richting de verkiezingen van 25 mei 2020, in maart is gestart.

Opvallend was dat de bewoners van dit project veelal NDP’ers, zich spontaan aansloten bij de groep, getogen in hun paarse kleding en of langs de weg wapperend met hun NDP-vlaggen. Eén van de bewoners gaf de leden van de stootgroep mee, dat “alleen de NDP vooruitgang en ontwikkeling kan brengen voor Suriname; met de NDP is er hoop voor een beter leven”.

Parmessar werd van harte welkom geheten en de brasa’s van de stonfutu’s van de partij in dit ressort ontbraken niet.

Overige berichten