fbpx
NDP registreert zich groots bij CHS

De Nationale Democratische Partij(NDP) zal zich vandaag heel groots registeren bij het Centraal Hoofd Stembureau(CHS). Er zijn bussen ingezet om leden te vervoeren vanuit alle 10 districten naar de registratielocatie.

Vanuit 5 locaties zal er in een stoet gelopen worden naar een centrale plek om vandaar uit te gaan naar het CHS op het KKF-terrein. De organisatie verwacht duizenden mensen op de been.

NSK, PDO en Baasa

De drie partijen: NSK van Oesman Wangsabesari, PDO van Ronald Hooghart en Baasa van Nicolaas Priesierie gaan zich met de NDP registeren. Zij zullen onder de paraplu van de NDP deelnemen aan de verkiezingen van 25 mei aanstaande.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.