fbpx
NDP praat verder met diverse ‘V7-toppers’

Als we de geruchten over de politieke ontwikkelingen mogen geloven, zullen enkele ‘V7-toppers’ hun partij de rug toekeren vóór de verkiezingen van 25 mei 2015.

Niet alleen ex-ondervoorzitter Soewarto Moestadja van Pertjajah Luhur(PL) is benaderd. Volgens onze informanten zijn ook andere ‘toppers’ van PL en VHP benaderd door de NDP van Desi Bouterse.

Woensdag werd officieel bekend dat Soewarto Moestadja, ondervoorzitter van de Pertjajah Luhur(PL) zijn functies binnen PL heeft teruggegeven.

Moestadja zegt dat de structuren van zijn politieke organisatie D-21 nog intact zijn. Hij hoopt deze week nog alle structuren te hebben geïnformeerd over zijn besluit.

GFC Nieuws beschikt over informatie dat Moestadja al een maand terug verregaande gesprekken had gevoerd met de NDP.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…