fbpx

NDP Para er doorheen met kleine correcties

NDP Para mag deelnemen aan de verkiezingen van 25 mei 2015. De gemachtigden Ricardo Panka en Patrick Kensenhuis mogen met een gerust hart vetrekken, zei burgervader John de La Fuente.

Er moesten twee kleine correcties worden doorgevoerd op de lijst op RR-niveau. Twee kandidaten op RR-niveau zijn opgebracht op de lijst van Para Oost, maar dat zou in principe Carolina moeten zijn.

Volgens de districtscommissaris(dc) is er niets aan de hand. De vertegenwoordigers hebben gewerkt met de nieuwe straatnamen, maar die zijn officieel nog niet verwerkt in het CBB-bestand.

De dc zei eerder in de week door de leiding van het CBB hiervan op de hoogte te zijn gesteld.

“Ik ben blij dat u dat ons zegt”, zij Panka. Tenslotte werden de vertegenwoordigers opgeroepen om een strijd te voeren die gebaseerd is op idealen en een duidelijke visie. “U mag zwaaien met de strijdbaal, maar zorgt u ervoor dat die bijl bot is. Na 25 mei moeten wij gezamenlijk verder”, zei de burgervader.

De NDP-kandidatenlijst op DNA-niveau wordt aangevoerd door Kensenhuis. Op nummer 2 staat Jennifer Vreedzaam. Glenn Sapoen staat op nummer 3.

Overige berichten