fbpx
NDP kandideert Bouva weer

Melvin Bouva van de NDP wordt weer door zijn partij gekandideerd in Paramaribo. Het voorstel is dat hij de 7e plek invult.

Eerder melden wij dat minister Ashwin Adhin van Onderwijs en Volksontwikkeling(Minov) gekandideerd zou worden op nummer 7. Hierover is er nog enige onduidelijkheid.

De NDP –leiding heeft voor vanavond de structuren opgeroepen voor een belangrijke vergadering. Er wordt nu de laatste hand gelegd aan de kandidatenlijsten.

Bouva werd in 2010 voor het eerst gekandideerd door de NDP/Mega Combinatie. Hij behaalde 1799 stemmen.

De jonge politicus behaalde meer stemmen dan alle jonge nieuwkomers op de NDP-lijst van 2010 in het district Paramaribo.

Bouva heeft zich in zijn periode vooral sterk gemaakt voor het doorvoeren van onderwijsvernieuwingen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.