fbpx

NDP heeft wel gevoel voor het arme volk, huidige regering is meedogenloos en moet naar huis

INGEZONDEN De NDP onder leiding van Desi Bouterse heeft altijd rekening gehouden met de arme man en vrouw in Suriname.

Er wordt met veel beschuldigingen gestrooid door de huidige coalitie. Maar zijn die wel waar?

Zo krijgt de NDP het verwijt zich schuldig te hebben gemaakt aan corrupte handelingen, geldmisbruik en het nemen van verkeerde beleidsbeslissingen.

Maar niemand kan beweren dat de NDP en met name Bouterse niet het belang van het arme volk vooropstelde. Wie anders durft te stellen verkondigt leugens.

Hij zou het nooit toestaan dat het volk zo zou lijden, zoals nu het geval is. De mensen van de NDP zouden slapeloze nachten hebben als er een verschrikkelijke situatie was ontstaan, zoals wij nu in terecht zijn gekomen.

Dat kan helaas niet worden gezegd van de partijen die nu aan de macht zijn.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Het interesseert ze geen bal of mensen wel of niet te eten hebben en dagelijks in de stress schieten omdat ze niet weten hoe ze de rekeningen moeten betalen.

Wanneer ik radeloos in mijn bed lig, niet kan slapen om de grote zorgen om mijn gezin te onderhouden, zijn zij lachend aan het feesten.

BEKIJK OOK
SSB ontwikkelt Nationale Standaard “Richtlijnen voor Klantvriendelijkheid & Klantgerichtheid

In hun dure voertuigen en met veel machtsvertoon worden de coalitiepolitieke clowns in de avonduren tijdens lockdowns gereden naar hun party’s. Ze genieten van hun torenhoge salarissen en privileges zonder zich een moment  druk te maken over de consequenties van hun meedogenloos beleid.

Het woord genade komt niet voor in hun vocabulaire!

Ik hoop dat de NDP alles in het werk stelt om deze regering zo snel mogelijk te laten vallen en er nieuwe DNA- verkiezingen worden uitgeschreven. Want het is niet meer vol te houden met deze genadeloze figuren.

Alsof het ze behaagt het volk te pijnigen!

Ik kan de NDP nu al garanderen dat ze die verkiezingen zelfs zonder een dag campagne te voeren overweldigend zullen winnen.

Ik vraag aan alle mensen die ook getroffen zijn door het drama dat deze  regering veroorzaakt, om de NDP alle ondersteuning te geven in het geval ze deze onmenselijke grappenmakers op legale wijze naar huis willen sturen.

C. Amat

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]