fbpx
‘NDP haalt met gemak 26 zetels als er deze week verkiezingen zouden worden gehouden’

GFC NIEUWS- Als er komende week nieuwe parlementsverkiezingen in Suriname  zouden worden gehouden, haalt de NDP van Desi Bouterse met alle gemak, zonder campagnevoering, 26 zetels en wordt daarmee de grootste partij.

Dat zeggen twee trouwe NDP- sympathisanten aan GFC Nieuws.

“Onze partij zou niet eens campagne hoeven te voeren, dat heeft de huidige coalitie al voor ons gedaan. Na 100 dagen beleid van deze nieuwe regering te hebben meegemaakt voelt de gemeenschap als geen ander dat ze er alleen maar verder op achteruit is gegaan. Er is niet eens sprake van stilstand, maar integendeel van sterke achteruitgang en uitzichtloosheid”, is hun mening.

“De mensen hadden verwacht dat de prijzen omlaag zouden gaan, dat ze meer geld zouden overhouden. Niets van dat! De wisselkoersen stijgen alsmaar, zo ook de prijzen op alle vlakken. Het volk wordt met de dag armer en armer, en er lijkt geen oplossing gevonden te kunnen worden. Het gaat gewoon niet goed met Suriname en beloften kunnen niet worden waargemaakt!”

“Als er deze week week verkiezingen zouden worden gehouden, waren wij absoluut de allergrootste en zouden zelfs op eigen kracht een coalitie kunnen vormen”, stelt het tweetal vol overtuiging.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…