fbpx

'NDP haalt met gemak 26 zetels als er deze week verkiezingen zouden worden gehouden'

GFC NIEUWS- Als er komende week nieuwe parlementsverkiezingen in Suriname  zouden worden gehouden, haalt de NDP van Desi Bouterse met alle gemak, zonder campagnevoering, 26 zetels en wordt daarmee de grootste partij.

Dat zeggen twee trouwe NDP- sympathisanten aan GFC Nieuws.

“Onze partij zou niet eens campagne hoeven te voeren, dat heeft de huidige coalitie al voor ons gedaan. Na 100 dagen beleid van deze nieuwe regering te hebben meegemaakt voelt de gemeenschap als geen ander dat ze er alleen maar verder op achteruit is gegaan. Er is niet eens sprake van stilstand, maar integendeel van sterke achteruitgang en uitzichtloosheid”, is hun mening.

BEKIJK OOK
Belofte president Santokhi op Vaderdag: geen enkele burger laat ik links liggen

“De mensen hadden verwacht dat de prijzen omlaag zouden gaan, dat ze meer geld zouden overhouden. Niets van dat! De wisselkoersen stijgen alsmaar, zo ook de prijzen op alle vlakken. Het volk wordt met de dag armer en armer, en er lijkt geen oplossing gevonden te kunnen worden. Het gaat gewoon niet goed met Suriname en beloften kunnen niet worden waargemaakt!”

“Als er deze week week verkiezingen zouden worden gehouden, waren wij absoluut de allergrootste en zouden zelfs op eigen kracht een coalitie kunnen vormen”, stelt het tweetal vol overtuiging.