fbpx
NDP-er wil Nieuw Suriname voor het gerecht slepen

Safiek Jahangier is 2 jaar geleden in ruil voor het verkrijgen van werkopdrachten van de Wegenautoriteit lid geworden van de NDP(zie foto). Hij is absoluut geen lid van Nieuw Suriname(NS), zegt voorzitter John Nasibdar.

In de media heeft Jahangier, die secretaris was van NS en na de verkiezingen zijn heil bij de NDP zocht, gezegd dat hij een brief zal sturen naar het Centraal Hoofd Stembureau(CHS) en het Onafhankelijke Kiesbureau(OKB).

Ook heeft hij aangekondigd een rechtszaak aan te zullen spannen tegen NS.

“De vraag is natuurlijk als Safiek Jahangier niet misbruikt wordt door anderen om NS voor het gerecht te slepen of is de NDP hiermee bezig”, vraagt Nasibdar zich af.

Jahingier vindt dat Nasibdar geen voorzitter is van NS en in die hoedanigheid niet bevoegd was een samenwerkingsovereenkomst te tekenen met de rest van het Mega Front.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat Safiek Jahangier op eigen houtje handelt en de NDP daarmee in diskrediet wil brengen, vervolgt Nasibdar.

In dat geval zullen alle consequenties volgens de NS-topper voor zijn rekening zijn. “Vaststaat dat het laatste woord hierover nog niet is gezegd.
NS wacht de aankondiging en aankomende gebeurtenissen met verwachting af”, aldus Nasibdar.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…