fbpx

NDP deelt inzichten met nieuwe coalitie

De Nationale Democratische Partij (NDP) was dinsdag aanwezig in Hotel Marriott waar de nieuwe regeringscoalitie (VHP, Abop, NPS en PL) haar politieke hearings houdt.
Maandag was de NDP door een miscommunicatie niet aanwezig. Namens de NDP waren dinsdag aanwezig de ondervoorzitters Ramon Abrahams en Ashwin Adhin, en de bestuursleden Faizel Abdoelgafoer en Caroline Heilbron.
VHP-voorzitter Chan Santokhi hield de NDP-delegatie voor dat de nieuwe regeercoalitie hearings houdt met alle politieke partijen die meegedaan hebben aan de verkiezingen, met of zonder zetels. “Er was een politieke strijd en het volk heeft haar wil uitgesproken. Die fase is voorbij nu. De NDP heeft ook deelgenomen aan de verkiezingen en heeft 16 zetels gehaald. Dat is een wezenlijk deel en we moeten rekening houden met dat deel van het volk. We moeten nu samen kijken naar de ontwikkeling van het land”, zei Santokhi in zijn inleiding.
De inzichten van de NDP zullen waar nodig ook meegenomen worden in het regeerprogramma, dat binnenkort gepresenteerd zal worden.

BEKIJK OOK
Nationaal Ontwikkelingsfonds voor Agribusiness ziet levenslicht