fbpx
NDP Blauwgrond organiseert verkoopdag

GFC NIEUWS- Het NDP-Infocentrum Blauwgrond aan de Bonistraat houdt zaterdag een verkoopdag.

Op deze verkoopdag zullen onder andere levensmiddelen tegen sterk gereduceerde prijzen aan de man worden gebracht.

Rabin Parmessar, die initiatiefnemer van de verkoopacties bij de verschillende ziekenhuisinstellingen en overheidsinstanties, heeft ervoor zorg gedragen dat de actie ook daar wordt voortgezet.

Tijdens de NDP-verkoopactie zullen onder meer groente, fruit, rijst, vis, melk en melkproducten worden verkocht.

Deze verkoopactie wordt gehouden in het kader van een gezonde levensstijl, we moeten ons bewust van zijn dat een gezonde levensstijl van eminent belang is, vooral in deze periode van de COVID-19-pandemie. Om niet besmet te worden moeten we onze weerstand hoog houden en dat bereik je onder andere door gezond te eten, maar ook bewegen, voert de organisatie aan.

De bevolking wordt opgeroepen gebruik te maken van deze actie om tegen sterk verlaagde prijzen producten te betrekken die nodig zijn.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…