fbpx
NDP bedankt Misiekaba voor bijdrage afgelopen jaren

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) betreurt dat informatie over het vertrek van haar ondervoorzitter André Misiekaba wereldkundig is gemaakt nog voordat NDP-voorzitter Desi Bouterse de partijstructuren hierover kon informeren.

Intussen is het hoofdbestuur over het vertrek van de ondervoorzitter ingelicht.

NDP-voorzitter Bouterse is woensdag geïnformeerd door Misiekaba over zijn besluit om het lidmaatschap van de partij en al zijn functies uit hoofde van de NDP op te zeggen. “Als Nationale Democratische Partij willen wij André Misiekaba bedanken voor de bijdrage, die hij de afgelopen jaren op verschillende niveaus heeft geleverd. Wij wensen hem succes toe in zijn verdere politieke loopbaan,” schrijft de NDP in een persbericht.

De NDP-fractie in het parlement zal worden aangevuld met de eerstvolgende persoon op de kandidatenlijst. Volgens de lijst in Paramaribo zal Tachana Losche zitting nemen in De Nationale Assemblee.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.