fbpx

Nationale worstelkampioenschappen op 9 december

De Surinaamse Worstel Federatie (SWF) organiseert op zondag 9 december de nationale kampioenschappen (NK). Dit is het laatste evenement van dit worsteljaar. De winnaars van de NK mogen zich landskampioen noemen in hun respectieve klassen.

Er zal zowel in de jeugd- als seniorenklasse geworsteld worden. De wedstrijden vinden plaats in het Sportcomplex Kwatta.

De SWF heeft eerder dit jaar wederom een aantal toernooien afgewerkt, waaronder 2 vrijestijl en 2 beachtoernooien. Een van de toernooien was een groot internationaal toernooi in NIS.

OOK INTERESSANT
Evenwichtige uitvoering derde Decent Work Country Programme vereist

Daarnaast is ook een bezoek gebracht Barbados met een grote delegatie, terwijl worstelaars ook hebben meegedaan aan de Zuid-Amerikaanse Spelen in Bolivia en Panam-Jeugdkampioenschappen in Guatemala.

Ook zijn door bestuursleden congressen en seminars bijgewoond in Peru en Hongarije. Maar een van de grootste verdienste van de SWF dit jaar was het verstrekken van sportmateriaal, waaronder nieuwe worstelpakken en schoenen, aan alle scholen. Deze zijn gekocht met eigen middelen.(GFC)