fbpx

Nationale voetbalselectie gereed voor zware dobber tegen Jamaica

De nationale voetbalselectie bereidt zich al geruime tijd voor op de loodzware ontmoeting tegen Caricombroeder Jamaica. Dit in het kader van de Concacaf Nations League op 17 november. De selectie vertrekt op 8 november naar de Verenigde Staten van Amerika voor een oefenduel tegen de profclub Naples United, die op 11 november plaatsvindt.

Tijdens het trainingskamp in Miami zal de tactiek tegen Jamaica worden bepaald. Bondscoach Dean Gorre is optimistisch gestemd. Hard werken en bescheiden blijven zijn de sleutelwoorden om succes te boeken bij elke wedstrijd, zegt de trainer aan het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Gorre roept heel Suriname op om achter de selectie te staan, zodat er een prestatie neergezet kan worden waar eenieder trots op kan zijn, alhoewel men nu al trots is op de selectie. In oktober werd met ruime cijfers (5-0) gewonnen van de Britse Maagden Eilanden. Hij bestempelt ons land als underdog in het duel tegen Jamaica, maar gelooft in de goede voorbereiding die de selectie in winst kan omzetten.

OOK INTERESSANT
Driehoeksoverleg minister Amoksi, pg en korpschef

Er zijn veel goede spelers in het team. Met een goede tactiek, techniek en motivatie kan er een goede beurt worden gemaakt, zegt de bondscoach.(GFC)