fbpx
Natio U17 heeft Panama als volgende tegenstander

De U17 voetbalselectie van Suriname maakt zich klaar voor wedstrijd nummer twee in de Concacaf Championship.

Zaterdag is Panama de volgende loodzware tegenstander. In de eerste ontmoeting remiseerde ons land met 1-1- tegen Curaçao. De andere ontmoeting tussen Panama en Costa Rica eindigde ook in een 1-1 eindstand.

Bondscoach Dean Gorré zegt aan het NII dat het conditionele de jongens parten heeft gespeeld. De eerste 20 minuten speelde ons land goed van waaruit ook een prachtige goal gescoord werd.

Curaçao doet mee aan het toernooi met 8-9 spelers die fulltime trainen in Nederland, zegt de bondscoach. Ofschoon de tegenstander vroeg tegen een rode kaart aankeek kon Suriname die numerieke meerderheid niet benutten.

Ondanks Suriname alle drie wissels pleegde kon er weinig verandering in de wedstrijd gebracht worden omdat spelers ook met krampen kampte.

De spelers worden nu klaargemaakt voor de volgende wedstrijd tegen Panama die om 11.00 uur wordt gespeeld, aldus Gorré.

De laatste wedstrijd is maandag tegen Costa Rica. De duels worden bij de IMG Academy, Bradenton, Miami afgewerkt.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.