fbpx

Narcotica Brigade en NIU houden vermoedelijke drugsverkopers aan

GFC NIEUWS- Rechercheurs van de Narcotica Brigade en de Narcotic Intelligence Unit (NIU) hebben op 20 mei op twee locaties drugsverdachten aangehouden.
Bij een woning in Tammenga zijn drie verdachten aangehouden te weten: Leroy W. (32), Sue-Allen H.(35) en Timothy S.(26).
Op verschillende plekken in de woning troffen de wetsdienaren wikkels inhoudende marihuana aan. Deze wikkels marihuana hebben een totaal gewicht van 282 gram. Er is ook een kleine hoeveelheid XTC-tabletten in de woning aangetroffen en een geldbedrag in Surinaamse dollar.
Op dezelfde dag zijn de 28-jarige Arcinio P. en de 37-jarige Cedric H. in de Gongrijpstraat aangehouden. ook zij worden van illegale drugsverkoop verdacht.
De informatie was dat deze twee mannen vanuit een auto drugs verkochten. Zij werden staande gehouden toen zij zich in de auto bevonden.
Tijdens een onderzoek in het voertuig trof de politie 3 pakjes hasj aan met een totaal gewicht van 251 gram en een geldbedrag dat vermoedelijk van drugsverkoop afkomstig is.
Alle vijf verdachten zijn opgesloten voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

BEKIJK OOK
Hoofdinspecteur van politie Revilino Eijk vanwege onderzoek naar vermeende seksuele handelingen met rekruten thuis geparkeerd