Narco stuit op materiaal voor vervaardigen cocaïnebolletjes

Leden van de Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname hebben donderdag na verkregen informatie een inval gedaan in het ressort Munder waar er vermoedelijk drugs word verhandeld.

De 16-jarige Lorenzo A., die op dat moment thuis was, werd aangehouden. Hij was bezig drugs te verkopen aan Vidjaikoemar G. (55). Ook de koper is aangehouden.

Bij de inval zijn aangetroffen en in beslag genomen 124 cocaïnebolletjes, een aantal wikkels crack cocaïne, verpakkingsmateriaal, een weegschaal en flessen, waarin vermoedelijk crack cocaïne wordt verwerkt.

Aan de hand van het aangetroffen materiaal bestaat het vermoeden dat er op dit adres cocaïnebolletjes worden vervaardigd.

De drugsverkoper en koper zijn overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld. Lorenzo is vanwege zijn jeugdige leeftijd ingesloten in het jeugdcellenhuis Opa Doeli.

De vader van de minderjarige Lorenzo is nog voortvluchtig. De afdeling Narcoticabrigade zet het onderzoek in deze zaak voort, schrijft de politie.(GFC)

Overige berichten