fbpx

Naar vrouwen hunkerende mannen die smeken worden tegenwoordig massaal uitgelachen

INGEZONDEN- Wat er heden ten dagen gaande is in de westerse wereld, maar ook ver daarbuiten, is ronduit bedroevend.

Door de sterke stijging van het internetgebruik en verschillende datingmogelijkheden via sociale media is er een forse scheefgroei ontstaan in de relaties tussen mannen en vrouwen alsmede jongens en meisjes.

Als 30- plusser heb ik in mijn tienerjaren nog net kunnen meemaken dat ik niet via het internet meisjes hoefde te versieren.

Dat gebeurde toen simpelweg middels het voeren van een persoonlijk gesprek: face to face.

Maar er is razendsnel verandering hierin gekomen. Een man moet tegenwoordig veelal via een scherm van een mobiel proberen een vrouw aan de haak te slaan.

INBOX VAN ONAANTREKKELIJKE VROUWEN VOL MET BEDELVERZOEKEN MANNEN DIE RELATIE WILLEN

Het gevolg is dat de inboxen van vrouwen die actief zijn op sociale media uitpuilen van bedelberichten die door desperate mannen zijn verzonden.

Haast allen smeken om een date.

Vind je het dan gek dat dames die qua uiterlijk een 4 waard zijn er nu echt in zijn gaan geloven dat ze een 9 zijn? Dat zij zich zo arrogant opstellen jegens mannen? Zij vinden zichzelf zeer bijzonder terwijl ze dat in werkelijkheid niet zijn!

Deze naar vrouwen hunkerende mannen stellen zich inferieur op en overstelpen hun tegenovergestelde geslacht op overdreven en nederige wijze met complimenten.

Allemaal in de hoop hiermee een afspraakje te krijgen.

JONGENS EN MANNEN WORDEN UITGELACHEN

Omdat ik dagelijks met veel mensen, ook veel  jongeren, waaronder dames, omga, weet ik heel goed wat er zich afspeelt.

BEKIJK OOK
Surinaamse man gebruikt foto's van zijn ex- vriendin op zijn profiel om Hollandse heren te lokken

In de gym voer ik dikwijls diepgaande privégesprekken met jongedames, en vertellen ze mij vaker hoe ze worden gebedeld door deze zielige figuren.

Ik mag zelf vaker meekijken op hun mobiel. Met mijn eigen ogen heb ik kunnen vaststellen hoe mannen zich volledig voor schut zetten met hun smeekbedes.

Het meest wrange hiervan is dat veel vrouwen deze bedelaars uitlachen. Er worden onder vriendinnen onderling zelfs denigrerend grappen gemaakt over deze volgens hen ‘losers’.

MANNEN MOETEN OPHOUDEN ZICH ZO ONDERDANIG OP TE STELLEN

Het beste advies dat ik aan jongemannen en ook die veel ouder zijn wil geven is om te stoppen met het geven van zoveel aandacht aan dames.

Het steeds ‘aanbidden’ van vrouwen is geen goede zaak en helpt beslist niet om je doel te bereiken. De effectiefste  strategie is om te stoppen met het sturen van berichten en te kiezen voor een persoonlijke aanpak.

Indien je in de gym, op school, op een feest of in de club een leuke dame tegenkomt, probeer dan een gesprek te voeren.

Laat subtiel merken dat je openstaat voor meer. Maar als het niet van twee kanten komt, kun je haar het beste met rust laten.

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud