fbpx

Identiteit man die naaktbeelden heeft van Surinaamse getrouwde vrouwen wordt mogelijk bekend gemaakt

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man die tientallen zeer pikante naaktbeelden heeft opgenomen terwijl hij op erotisch vlak bezig was met onder meer Surinaamse getrouwde vrouwen, wordt waarschijnlijk hard aangepakt.

Het individu heeft volgens informatie van twee getuigen, erotische filmpjes van ten minste tientallen, maar waarschijnlijk veel meer Surinaamse dames met wie hij in de afgelopen jaren van bil is gegaan in zijn mobiel opgeslagen.

Evident is dat sommige dames vrijwillig hebben meegewerkt aan de extreem sensueel getinte opnamen, onder meer toen ze de man terwijl hij in de auto zat met hun mond bevredigden.

Binnen een beperkte mannenvriendengroep toont hij de naaktbeelden en vertelt bluffend om wie het allemaal gaat, hoe goed of slecht ze presteren, lachend eraan toevoegend welke van hen wel en niet gehuwd zijn of al een liefdesrelatie hebben.

Het KIVC dat door de getuigen op de hoogte is gebracht over deze ongure excentriekeling, is momenteel in overleg met een jurist om na te gaan of de volledige naam van de maniak openbaar kan worden gemaakt in de media.

Het VrouwenCollectief laat aan GFC Nieuws weten dat zij deze kwestie niet op hun beloop kan laten gaan.

BEKIJK OOK
Mannen die vrouwen gebruiken voor geslachtsgemeenschap zijn totaal verkeerd bezig, vindt relatiekenner

Er wordt nagegaan of de dader in het uiterste geval zelfs middels ‘name shaming’ ertoe bewogen kan worden met zijn activiteiten te stoppen en alle stuitende beelden te vernietigen.

“Het gaat om tientallen vrouwen uit Suriname waaronder volgens getuigen ook gehuwden. Twee van hen zijn echtgenotes van bekenden binnen de samenleving”.

“Hun imago raakt ernstig beschadigt, hun privacyrechten worden geschonden, wat zeer onacceptabel is”, aldus het KIVC.

Het VrouwenCollectief roept vrouwen wederom op om zich niet te laten filmen tijdens het bedrijven van de liefde.

Patty Wong, lid van het VrouwenCollectief, vertelt vanuit Nederland aan GFC Nieuws dat vrouwen tegenwoordig nog alerter moeten zijn.

Volgens haar plaatsen gewiekste mannen ook verborgen camera’s om hun erotische handelingen op te nemen.

“Het beste is uiteraard om altijd trouw te blijven aan je echtgenoot of vriend, zoals het ook hoort”.

“Daarmee bespaar je bovendien jezelf ook een heleboel ellende en kan je met opgeheven hoofd over straat gaan zonder de kans dat anderen de spot met je drijven”, aldus Wong.